Over ons

Waterverzachters & waterfilters

Last van kalkaanslag? ClearWater begeleidt u in de juiste keuze van uw waterverzachter of waterfilter in gans België. 

Als Belgische specialist binnen de waterbehandeling zorgen wij voor kalkvrij en gefilterd water. Wij helpen u af van kalkaanslag en verstopte leidingen!

Over ons

ClearWater is een Belgisch bedrijf actief binnen de waterbehandeling.

Ons gedreven team onder leiding van Stefaan (57 jaar) en zoon Pieter De Rijcke (28 jaar) staat dagelijks vol enthousiasme klaar om u te voorzien van de juiste waterverzachter of waterfilter.

Vragen? Mail ons via stefaan@clearwater.be of pieter@clearwater.be.

Onze missie

100% klanttevredenheid! Hoe doen we dit?

  • Onze klanten zo goed mogelijk informeren
  • Kwalitatieve waterverzachters en waterfilters
  • Installatie zo netjes mogelijk uit te voeren zonder opruimwerk achteraf
  • Uitstekende service-na-verkoop
  • Gekwalificeerde en geschoolde techniekers

Dagelijks zetten wij volop in op bovenstaande punten en met veel trots kunnen wij zeggen dat 97% van onze bestaande klanten ClearWater zou aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Waarom kiezen onze klanten voor ClearWater?

In de verkoop en installatie van onze waterverzachters en waterfilters geloven wij nog steeds in een zeer persoonlijke aanpak voor onze klanten.

We luisteren naar uw probleem en bieden altijd een oplossing op maat. Wij willen gelukkige klanten! Want ook dit draagt bij aan ons persoonlijk enthousiasme. Klanttevredenheid staat sinds de oprichting op nummer 1 in ons ondernemingsplan.

Oprichters van ClearWater

Stefaan en Pieter De Rijcke, vader en zoon, zijn de oprichters van ClearWater.

Stefaan De Rijcke (57) is zaakvoerder en verzorgt de operationele kant van ClearWater. Van opleiding informaticus wilde hij steeds de technische kant van producten, machines en diensten begrijpen. Waterverzachters zijn dan ook echt zijn ding.

Vrije tijd is er om door te brengen met familie & huisdieren of om een stevige rit te maken met de moto in Heuvelland of de Vlaamse Ardennen.

Pieter De Rijcke (28) neemt het commerciële voor zijn rekening. Na afronden van zijn studies binnen marketing & sales heeft hij er zijn missie van gemaakt om klanten een oplossing te bieden die ze echt nodig hebben. Naast de verkoop van waterverzachters staat hij ook in voor de marketing van het bedrijf.

In zijn vrije tijd kunt u Pieter terugvinden op de fiets, op een concert of op een mooie wandelroute.