Blog: Onderhoud voor waterverzachter

Onderhoud voor waterverzachter

onderhoud | waterverzachter

Onderhoud voor waterverzachter

U hebt thuis een waterverzachter staan om kalk uit uw water te halen? Dan is een goed onderhoud nodig om een optimale werking ervan te garanderen. Bij ClearWater hebben we de juiste ervaring en kennis om in te staan voor het onderhoud van uw waterverzachter.

Een waterverzachter zorgt o.a. voor een langere levensduur van uw toestellen. Maar zonder een goed onderhoud kan uw waterverzachter daar niet optimaal voor zorgen. Het is dan ook belangrijk dat zo’n onderhoud professioneel wordt uitgevoerd.  

Het ideale onderhoud vindt ofwel om het jaar of om de twee jaar plaats. In uitzonderlijke gevallen is een nazicht om de drie jaar ook mogelijk. Alles hangt af van uw waterverbruik: hoe meer u verbruikt, hoe vaker uw waterverzachter een onderhoud kan gebruiken.  

ClearWater meet bij elk onderhoud van uw waterverzachter de waterhardheid. Daarvoor maken we gebruik van een vakkundige wateranalyse. Zo krijgen we een erg precies zicht op de werking van uw waterverzachter. Tijdens het nazicht reinigen we uw installatie en zorgen we ervoor dat alle onderdelen van uw waterverzachter juist afgesteld staan. 

Kan uw waterverzachter wel een onderhoud gebruiken? Contacteer ClearWater op 056 19 19 99 of vraag een gratis offerte aan.