Over ClearWater

Belgisch verankerd familiebedrijf waarbij elke druppel telt.

Klantgericht, ambitieus, toekomstgericht, en ijverig zijn de kernwaarden van ons bedrijf met stip op nummer 1, klantgerichtheid.
Wij doen wat we beloven en dit weerspiegelt zich in onze talloze klantenbeoordelingen (waarvoor dank).

Over ons

ClearWater is een Belgisch bedrijf actief binnen de waterbehandeling (leidingwater, putwater, regenwater).

Ons gedreven team onder leiding van Stefaan en zoon Pieter De Rijcke staat dagelijks vol enthousiasme klaar om u te voorzien van de juiste oplossing van uw probleem (ontharding/ontkalking, zuivering, ontijzeren).

Onze technische knowhow, constante bijscholing en tonnen ervaring zorgt ervoor dat we onze klantennoden zo goed en zo snel als mogelijk invullen.

Vragen? Mail ons via pieter@clearwater.be of stefaan@clearwater.be

Onze missie

100% klanttevredenheid! Hoe doen we dit?

  • Onze klanten zo goed mogelijk informeren
  • Kwalitatieve en bovenal Belgische toestellen aanbieden aan onze klanten
  • Installatie zonder opruimwerk achteraf
  • Uitstekende service-na-verkoop en dit 24/7
  • Gekwalificeerde en geschoolde techniekers met constante bijscholing.

Dagelijks zetten wij volop in op bovenstaande punten en met veel trots kunnen wij zeggen dat 98% van onze bestaande klanten ClearWater zou aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Tot binnenkort?

Waarom kiezen onze klanten voor ClearWater?

In de verkoop en installatie van onze waterverzachters en waterfilters geloven wij nog steeds in een zeer persoonlijke aanpak voor onze klanten. We luisteren naar uw probleem en bieden altijd de meest economische oplossing op maat

Wij willen gelukkige klanten! Want ook dit draagt bij aan ons persoonlijk enthousiasme, klanttevredenheid staat sinds de oprichting op nummer 1 in ons ondernemingsplan. Onze kernwaarden weerspiegelen zich, gelukkig, in onze klantbeoordelingen.

Dagelijkse leiding

Wat is er mooier dan vader en zoon die kunnen samenwerken? De frisse visie van Pieter en de ervaren koers van Stefaan zorgen ervoor dat ClearWater een goed geöliede machine is die alles op alles zet voor zijn klanten.

Stefaan De Rijcke (61) verzorgt de operationele kant van ClearWater.
Van opleiding informaticus wilde hij steeds de technische kant van producten, machines en diensten begrijpen. Waterverzachters zijn dan ook echt zijn ding.

Stefaan kan u in elk geval alles van naaldje tot draadje uitleggen indien u met vragen of onduidelijkheden zit.

Vrije tijd is er om door te brengen met familie & huisdieren of om een stevige rit te maken met de moto in Heuvelland of de Vlaamse Ardennen.

Pieter De Rijcke (32) neemt het commerciële voor zijn rekening. Na afronden van zijn studies binnen marketing & sales heeft hij er zijn missie van gemaakt om klanten een oplossing te bieden die ze echt nodig hebben. Naast de verkoop van waterverzachters staat hij ook in voor de marketing van het bedrijf.
Door zijn technische interesse en bijscholing staat ook hij in voor het plaatsen van uw toestellen.

In zijn vrije tijd kunt u Pieter terugvinden op de fiets, op een concert of op een mooie wandelroute.