ClearWater als betrouwbare partner
voor syndici

Als professionele syndicus of gebouweigenaar komen er heel wat taken op u af. Een van de zaken die u beter niet uit het oog verliest, is de installatie en het onderhoud van waterverzachters.

Deze installatie heeft namelijk een grote impact op uw leidingen en de levensduur van de toestellen. Dat de bewoners daarnaast ook genieten van de gezondheidsvoordelen en betere smaak van het water, is uiteraard ook een groot pluspunt.

 

Waterontharders voor appartementseigenaar

Bij de installatie van een waterontharder in een appartementsgebouw zijn er twee opties. Enerzijds kan u een individuele waterontharder per appartement plaatsen, anderzijds is het ook mogelijk om één gemeenschappelijke waterverzachter voor het volledige gebouw te plaatsen. De laatste optie is doorgaans (financieel) de meest gunstige keuze.

Om de perfecte gemeenschappelijke waterverzachter te voorzien, komen we steeds vooraf ter plaatse. Er zijn namelijk heel wat factoren die een rol spelen. Denk maar aan het aantal woonunits, het aantal inwoners, het jaarverbruik of de mogelijkheid tot regenwaterrecuperatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische knowhow kunnen we perfect berekenen welke waterverzachter uw appartementsgebouw nodig heeft, om deze vervolgens ook feilloos te komen installeren.

 

Waarom kiezen voor ClearWater als syndicus?

We bezorgen u een erg gedetailleerde offerte met alle nodige uitleg over de voorgestelde installatie. Zo kan u dit probleemloos en in alle vertrouwen voorleggen op de bewonersvergadering. Uiteraard blijven wij ook dan beschikbaar voor eventuele vragen of bedenkingen, net zoals wij het onderhoud na de installatie voor onze rekening nemen.

Tijdens de installatie zelf – die gemiddeld een dag in beslag neemt voor een appartementsgebouw – streven we ernaar om de waterbevoorrading te blijven verzekeren. We werken hiervoor met een ingenieus bypass-systeem, zodat de bewoners zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

 

Interesse in een professionele waterverzachter voor uw appartementsgebouw?
Neem nu contact op met ClearWater en we ontmoeten elkaar binnenkort.