Clearwater, uw specialist in waterontharders Gent

De Clearwater waterontharder is een vooruitstrevend, duurzaam en betrouwbaar product dat specifiek is ontworpen voor het verkrijgen van zacht water in de regio Gent. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën waarborgt onze waterontharder een consistente en betrouwbare waterkwaliteit in elke omgeving. Bovendien is het ontwerp gericht op kostenefficiëntie, waardoor je altijd een betaalbare oplossing hebt.

Onze waterontharder maakt gebruik van geavanceerde technologie om meerdere lagen filtratie toe te passen, waardoor vrijwel alle kalkaanslag, sediment en andere hardheidsspecies effectief uit het water worden verwijderd. Daarnaast beschikt de waterontharder over een geavanceerde magnesium- en calciumvervangende filter. Het resultaat is zacht water met diverse voordelen, zoals het verminderen van kalkaanslag en het verbeteren van de smaak en geur van het water.

De Clearwater waterontharder is niet alleen eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk, maar ook kosteneffectief. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en garantie, zodat je ervan verzekerd bent dat je waterontharder altijd optimaal functioneert.

Kortom, voor wie in de regio Gent op zoek is naar een uitstekende oplossing voor zacht water, is de Clearwater waterontharder de ideale keuze!

Interesse? Neem contact met ons op!

Clearwater is uw specialist in waterontharders in Gent, meer bepaald in:
Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem en Zwijnaarde.

Bovenstaande info kunnen we kort samenvatten in enkele punten:

 

  • Van hard naar zacht water
  • Harsen houden Calcium vast in de harstank
  • Harsen moeten gespoeld worden
  • Regeneratie waarbij pekel naar afvoer geleid wordt
  • Werkt volautomatisch
  • Bespaart u tot €650 per jaar

Wenst u meer gedetailleerde info over de aanschaf van een waterverzachter? Twijfelt u indien u een ontkalker nodig hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.