Clearwater, uw specialist in waterverzachters Gent

Een Clearwater waterverzachter is een eenvoudig apparaat dat het harde water in je huis transformeert tot zacht water, een veelgebruikte oplossing voor het verzachten van water dat dagelijks wordt gebruikt voor activiteiten zoals douchen, afwassen, wassen, koken, enz.

De Clearwater waterverzachter is een slim en energie-efficiënt apparaat dat hard water omzet in zacht water via een ionenwisselingsproces, waarbij harde mineralen uit het water worden verwijderd. Hierdoor wordt het water zachter, wat resulteert in minder schade aan leidingen, apparaten en kleding. De installatie van de Clearwater waterverzachter is eenvoudig, wat zowel tijd als geld bespaart. Het apparaat is tevens energie-efficiënt, waardoor het een duurzame en betaalbare oplossing biedt. Bovendien vergt het weinig onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve methode is om je water te verzachten.

Voor wie op zoek is naar een efficiënte en betaalbare manier om water te verzachten in de regio Gent, is de Clearwater waterverzachter de perfecte oplossing.

Interesse? Neem contact met ons op!

Clearwater is uw specialist in waterverzachters in Gent, meer bepaald in:
Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem en Zwijnaarde.

Bovenstaande info kunnen we kort samenvatten in enkele punten:

 

  • Van hard naar zacht water
  • Harsen houden Calcium vast in de harstank
  • Harsen moeten gespoeld worden
  • Regeneratie waarbij pekel naar afvoer geleid wordt
  • Werkt volautomatisch
  • Bespaart u tot €650 per jaar

Wenst u meer gedetailleerde info over de aanschaf van een waterverzachter? Twijfelt u indien u een ontkalker nodig hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.