Clearwater, uw specialist in waterverzachters West-Vlaanderen

Waarom waterverzachter van Clearwater?

Zoals velen van jullie weten, is hard water niet alleen slecht voor uw leidingen en apparaten, maar ook voor uw huid en haar. Daarom is het belangrijk om te weten dat Clearwater waterverzachters een van de beste opties zijn om hard water te verzachten.

Verscheidenheid aan waterverzachters

Clearwater biedt een verscheidenheid aan waterverzachters die voor alle soorten huishoudens geschikt zijn, van kleinere huishoudens met minder dan vijf personen tot grote gezinnen met meer dan acht personen.

Voordelen waterverzachters

Clearwater waterverzachters zijn ontworpen om het harde water te verzachten door het calcium en andere harde mineralen te verwijderen, waardoor het water zacht en beter smaakt. Naast het verzachten van hard water, bieden Clearwater waterverzachters ook een aantal andere voordelen.

 • Ze verminderen de kalkaanslag in leidingen en apparaten, waardoor de levensduur van deze items wordt verlengd.
 • Bovendien helpen ze bij het verminderen van energiekosten door het water te verwarmen, waardoor u meer geld bespaart.
 • Het installeren van een Clearwater waterverzachter is eenvoudig en kan zelfs door een particulier worden gedaan.
  Het enige wat u nodig hebt is een waterleiding die direct verbonden is met de waterverzachter en een stroomvoorziening. U kunt de installatie ook door een professioneel laten uitvoeren als u het liever niet zelf doet. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw harde water te verzachten, dan zijn de waterverzachters van Clearwater de juiste keuze. Ze zijn gemakkelijk te installeren, bieden een aantal voordelen en zijn betaalbaar. Dus kijk eens rond op de website van Clearwater om te zien welke waterverzachter het beste bij uw behoeften past.

Clearwater is uw specialist in waterverzachters in West-Vlaanderen, meer bepaald in:
Brugge – Oostende – Kortrijk – Roeselare – Waregem – Veurne – Diksmuide – Ieper – Menen – Torhout – Koekelare – Zedelgem – Poperinge – Blankenberge – Sint-Kruis – De Haan – Jabbeke – Westkapelle – Zonnebeke – Lo-Reninge – Mesen – Nieuwpoort

Bovenstaande info kunnen we kort samenvatten in enkele punten:

 

 • Van hard naar zacht water
 • Harsen houden Calcium vast in de harstank
 • Harsen moeten gespoeld worden
 • Regeneratie waarbij pekel naar afvoer geleid wordt
 • Werkt volautomatisch
 • Bespaart u tot €650 per jaar

Wenst u meer gedetailleerde info over de aanschaf van een waterverzachter? Twijfelt u indien u een ontkalker nodig hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.