Blog: Betere koffie en thee dankzij je waterverzachter

Betere koffie en thee dankzij je waterverzachter

Waterverzachter | Betere koffie en thee

Betere koffie en thee dankzij je waterverzachter

 

Over de vele voordelen van een waterverzachter bestaat er geen discussie. Het is onder meer goed voor uw portefeuille, uw kledij én de levensduur van uw toestellen. Maar wist u dat ook uw koffie of thee lekkerder smaakt als u een waterverzachter gebruikt? Ontdek hieronder waarom dat het geval is. G

Misschien bent u de koffie of thee uit de automaat van uw werk gewoon, maar bent u momenteel volop aan het telewerken. Valt de smaak van uw koffie of thee daarbij tegen? Dan is het misschien een goed idee om de waterhardheid in uw gemeente eens te controleren. Dat kan eenvoudig via onze website. Hard water kan namelijk een negatieve invloed hebben op de smaak van uw dranken.

 

Geen kalkresten, pure smaak

Er is echter goed nieuws: een waterverzachter van ClearWater kan de smaak van uw koffie of thee positief beïnvloeden. Aangezien er geen kalkresten meer in je drankje belanden, zal je ook geen bittere smaak meer ervaren. Het water is puur en zo komt de smaak van je koffie of thee optimaal tot zijn recht.

Geen koffie- of theedrinker? Het spreekt voor zich dat het ook de kwaliteit van uw kraantjeswater om zuiver te drinken ten goede komt, als u kiest voor een waterverzachter van ClearWater. 

Wenst u nog meer informatie over de voordelen van een waterverzachter?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

 

 

Waterverzachter