Hoe werkt ClearWater?

Als onafhankelijke leverancier en installateur van waterontharders en waterfilters vinden wij uw klantbeleving en klanttevredenheid enorm belangrijk.

Vraagt u zich af hoe de werking van ClearWater eruit ziet? Volg hier gerust de stappen mee:

Gratis en vrijblijvende afspraak

Contacteer ClearWater voor uw waterontharder door uw contactgegevens na te laten op onze website. Wij zijn tevens bereikbaar per mail op info@clearwater.be of telefonisch op 056 191 999.

Wij stemmen met u af wanneer een afspraak het beste uitkomt zodat we rustig de tijd kunnen nemen om de behoefte naar een waterontharder te bekijken.

Een afspraak is steeds volledig gratis en vrijblijvend.

Persoonlijk bezoek

Bij een persoonlijk bezoek gaan wij uw nood naar een waterontharder na. Door middel van gerichte vraagstelling bepalen wij het juiste toestel.

Benieuwd welke toestellen wij aanbieden voor particulieren? Bekijk deze gerust hier.

Deze stap is zeer belangrijk daar een te klein of te groot toestel zal zorgen voor een onnodig meerverbruik. De terugverdientijd van uw waterontharder wordt in deze stap gevoelig beïnvloed.

Nette installatie

Onze professional komt langs met uw waterontharder en installeert alles volgens de norm mét extra beveiligingen.

Na installatie van uw toestel garanderen wij u dat alles netjes achtergelaten wordt. Achteraf hebt u dus geen opruimwerk en kunt u onmiddellijk genieten van zacht water.

Tevreden klanten

De mening van onze klanten telt! Kort na de installatie wordt u door ons gecontacteerd en luisteren wij heel graag naar uw feedback omtrent de installatie en de eerste bevindingen van uw waterontharder.

Achteraf toch nog vragen? Geen probleem! Contacteer ons via mail op info@clearwater.be of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar onze tevreden klanten? Lees gerust onze recensies.

Service na aankoop

Wij houden bij wanneer uw toestel onderhoud/nazicht nodig heeft en we contacteren u zelf voor inplanning van onderhoud, nazicht en zoutlevering van de ontharder.

Eerder zout nodig? Klik hier en wij komen langs op het tijdstip dat u het beste uitkomt.
Liever een onderhoud? Klik hier.

Heeft u andere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.