Clearwater, uw specialist in waterontharders Oost-Vlaanderen

Voordelen en prijs van Clearwater waterontharders

Waterontharders zijn noodzakelijk om de hardheid van het water te verminderen, wat betekent dat er minder kalk en mineralen in het water achterblijven. Kalk en mineralen kunnen schade aan uw leidingen en apparatuur veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een waterontharder te hebben. Clearwater waterontharders zijn een van de beste waterontharders op de markt. Ze zijn ontworpen met innovatieve technologie die de hardheid van het water vermindert, zodat uw leidingen en apparatuur worden beschermd.

De Clearwater waterontharders zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en bieden een betrouwbare oplossing voor een lange levensduur.

Naast de betrouwbaarheid en gemak van installatie bieden de Clearwater waterontharders ook veel voordelen.

  • Ze helpen bij het verminderen van de kosten voor water, omdat het water dat u gebruikt niet meer zo hard is.
  • Ze helpen ook bij het verminderen van het energieverbruik, omdat er minder energie nodig is om het water te verwarmen.

De prijs van de Clearwater waterontharders is heel betaalbaar. De prijzen variëren afhankelijk van het type waterontharder dat u kiest, maar de meeste modellen zijn zeer betaalbaar. Bovendien zijn er veel verschillende functies beschikbaar, waaronder instelbare wateronthardingsniveaus, automatische ontkalking en veel meer.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, betaalbare oplossing voor waterontharding, is Clearwater een uitstekende keuze. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder waterontharders voor binnen en buiten, waardoor u gemakkelijk de beste oplossing voor uw behoeften kunt kiezen.

Clearwater is uw specialist in waterontharders in Oost-Vlaanderen, meer bepaald in:
Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Lokeren, Ninove, Oudenaarde, Sint-Niklaas, Wetteren en Zottegem.

Bovenstaande info kunnen we kort samenvatten in enkele punten:

 

  • Van hard naar zacht water
  • Harsen houden Calcium vast in de harstank
  • Harsen moeten gespoeld worden
  • Regeneratie waarbij pekel naar afvoer geleid wordt
  • Werkt volautomatisch
  • Bespaart u tot €650 per jaar

Wenst u meer gedetailleerde info over de aanschaf van een waterverzachter? Twijfelt u indien u een ontkalker nodig hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.