Clearwater, uw specialist in waterontharders West-Vlaanderen

Clearwater is een toonaangevende provider van wateronthardingsoplossingen.

Clearwater levert kwaliteitsoplossingen voor waterontharding, waaronder hun veelgeprezen waterontharders.

De waterontharders van Clearwater zorgen ervoor dat hard water wordt omgezet in zacht water. Daarnaast voorkomen zij ook dat er kalkaanslag in leidingen, apparaten en sanitaire voorzieningen ontstaat.

De voordelen van een waterontharder van Clearwater zijn talrijk.

  • Ten eerste verwijderen hun waterontharders de schadelijke mineralen uit het water, waardoor het kraanwater beter smaakt en er minder schadelijke stoffen in voorkomenDe waterontharders worden geleverd met een geavanceerd controlesysteem, waarmee u precies kunt zien wat er momenteel in het water zit.
  • Ten tweede voorkomen de waterontharders dat er kalkaanslag in leidingen en sanitaire voorzieningen ontstaat, waardoor deze langer meegaan. Ook zorgen de Clearwater waterontharders ervoor dat er minder energie wordt verbruikt als gevolg van de zachtere waterstroom. Clearwater waterontharders zijn ook erg eenvoudig te installeren en te onderhouden. Met behulp van klantgerichte ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat uw waterontharder altijd optimaal functioneert. U kunt ook een servicecontract afsluiten, waardoor uw waterontharder regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare waterontharder voor uw huis, dan is Clearwater een uitstekende keuze. Hun producten bieden uitstekende prestaties, waardoor u kunt genieten van zacht en gezond water. Bovendien hebben ze een uitstekende service, waardoor u kunt rekenen op de beste ondersteuning.

Clearwater is uw specialist in waterverontharders in West-Vlaanderen, meer bepaald in:
Brugge – Oostende – Kortrijk – Roeselare – Waregem – Veurne – Diksmuide – Ieper – Menen – Torhout – Koekelare – Zedelgem – Poperinge – Blankenberge – Sint-Kruis – De Haan – Jabbeke – Westkapelle – Zonnebeke – Lo-Reninge – Mesen – Nieuwpoort

Bovenstaande info kunnen we kort samenvatten in enkele punten:

 

  • Van hard naar zacht water
  • Harsen houden Calcium vast in de harstank
  • Harsen moeten gespoeld worden
  • Regeneratie waarbij pekel naar afvoer geleid wordt
  • Werkt volautomatisch
  • Bespaart u tot €650 per jaar

Wenst u meer gedetailleerde info over de aanschaf van een waterverzachter? Twijfelt u indien u een ontkalker nodig hebt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.